Wat doet SAFE CONSTRUCT ?

VEILIGHEIDSCOORDINATIE

Het doel is alle werkzaamheden tijdens het bouwproces efficiënt op mekaar af te stemmen en ervoor te zorgen het menselijk leed en materiële schade te voorkomen. Onze adviezen zijn niet alleen om op een veilige manier een bouwwerk te realiseren, maar ook om later in een gezond gebouw te werken of te wonen en om op een veilige manier onderhouds- en herstellingswerken te kunnen uitvoeren.

EPB - EPC - BLOWERDOOR

Isoleren en ventileren gaan hand in hand. Door goed te isoleren beperkt u het energieverbruik voor verwarming. Gecontroleerd ventileren is nodig om het binnenklimaat gezond te houden.
Door gecontroleerd te verluchten zorgt u ervoor dat er enerzijds voldoende geventileerd wordt en dat anderzijds het energieverbruik beperkt blijft.

CONSULTANCY GEBOUWEN

U hebt beslist om een gebouw of woongelegenheid te huren of te verhuren, of misschien aan te kopen of te verkopen ? U twijfelt over de stappen die u wil ondernemen omtrent verbouwingen ? Het advies van SAFE CONSTRUCT kan veelal aan uw vragen beantwoorden.

CONSULTANCY PREVENTIE

Binnen het bedrijfsleven is preventie een heel belangrijk aspect. Als preventieadviseur geven wij u graag advies op vlak van preventie voor uw bedrijf en uw medewerkers.